Alles wat je wilt weten...

 1. Waar moet je rekening mee houden bij een eerste pas afspraak?
  Plan genoeg tijd in voor een eerste pasafspraak, het neemt bij ons een ochtend of [bijna] middag in beslag.
 2. Wat moet je meenemen?
  Wij hebben alles in huis voor een geslaagde pasafspraak: schoenen, lingerie, haaraccessoires, sierraden en natuurlijk koffie, thee en bubbels.
 3. Wat voor schoenen en ondergoed kun je het beste dragen?
  Welke lingerie en schoenen je gaat dragen hangt af van de japon die je uitzoekt; wij hebben ruim keus in schoenen, lingerie en accessoires in de boutique.
 4. Wat als ik nog afval of aankom?
  Als je van plan bent om veel af te vallen of je hebt een kinderwens voor binnenkort? Geef het ons door bij je eerste afspraak, dan kunnen we hier rekening mee houden en hebben we geen problemen bij het afpassen.
 5. Wat kan er aan een jurk vermaakt worden?
  In ons eigen atelier wordt de bruidsjapon helemaal op jouw afgespeld en vermaakt. Denk bijvoorbeeld aan veelvoorkomende atelierwerkzaamheden zoals; het inkorten van de japon, het innemen of uitleggen van de zijnaden, mouwtje korter maken, of juist een mouwtje er in….kortom, wij zorgen dat de bruidsjapon helemaal naar jouw wens wordt gemaakt.
 6. Hoeveel personen mag ik mee?
  Neem gerust mee wie je er graag bij wilt hebben. Bij het passen van de japon draait alles om jouw smaak en wensen. Hoe meer mensen je meeneemt, hoe meer meningen je zult krijgen. Wees jezelf daar van bewust in de keuze van je gezelschap.
 7. Hoe kun je de jurk het beste reinigen?
  Het reinigen van de japon kun je het beste aan experts overlaten, wij reinigen graag de japon voor je en strijken de japon dan ook weer mooi op. Afhankelijk van de jurk zijn de kosten tussen de € 75,- en € 150,-.
 8. Mag ik tussentijds langskomen om nog even te kijken?
  Een “tussenafspraak”is altijd mogelijk! Als je ons vooraf belt, dan plannen we tijd voor je in.
 9. Meest voorkomende mental break downs 😉
  We moeten met elkaar een “mental break down” zien te voorkomen. Gewoon direct bellen voor een “tussenafspraak” als je even twijfelt, dan passen we weer even met koffie/thee of een bubbeltje, vooral geen stress bij Bruid & Bubbels.
 10. Kan ik een stukje stof mee krijgen voor het uitzoeken van het kostuum?
  Jazeker! Elke bruid krijgt bij aankoop een stukje stof mee in de juiste kleur, dan kan de bruidegom/partner hier passende kleding bij uitzoeken. Ook hebben wij herenpakken in verschillende kleuren in de boutique hangen zodat we alvast kunnen kijken wat een mooie match is.
 11. Hoe trek je een jurk aan, mag je make up op?
  Je mag gerust make up dragen bij je afspraken, wij hebben hier speciale pasdoekjes voor, zodat de make up niet in de japon komt.
 12. Wat zijn de grootste vlekkenmakers op een jurk?
  De lastigste vlekken voor in je Bruidsjapon zijn; jus”d orange, rode wijn, koffie, thee en soep…. Gelukkig hebben wij een wondermiddel om de vlekken te reinigen. Het kost € 14,95 en tovert de vlekken zo uit je japon!