Lillian West designer dagen

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 staat alles in het teken van de bruidscollectie van Lillian West. Een uniek moment!

De hele collectie 2019 van Lillian West vindt je (3 dagen lang)  in onze bruidsboutique. Je kunt dus de gehele collectie van Lilian West bekijken en passen.

Dit is ontzettend leuk voor als de bruidsjurken van een Lillian West je al zijn opgevallen of als je op zoek bent naar een specifieke jurk uit de nieuwste collectie.

Wat is een Trunk show?
Tijdens de trunk show heb je de kans deze jurken te passen met zoals je van ons gewend bent gaat dit altijd samen met een lekker kopje koffie, thee en bubbels om het extra feestelijk te maken…

Een trunk show is geen echte ‘show’ in die zin dat we de jurken aan je showen, ook is het geen uitverkoop (dit heet een sample sale). Het is puur een manier om jouw kennis te laten maken met de nieuwe collectie van een designer en je de mogelijkheid te geven om andere jurken te passen dan wij normaal in de winkel hebben.

Lillian West
De 2019-collectie is de droom van een boho-lover. Geïnspireerd door de zorgeloze sfeer van Ibiza, zijn deze jurken laidback en chic, lichtgewicht voor winderige warme dagen en zwoele hemelse nachten, en moeiteloos sensueel voor de vrijgevochten bruid.

Lillian West komt naar Leeuwarden
Vr. 14 december van 10:00 – 19:00 uur
Za. 15 december van 10:00 – 19:00 uur
Zo. 16 december van 12:00 – 18:00 uur

Wil je zeker zijn dat je kunt passen reserveer dan een paskamer. Maar gewoon binnenlopen mag natuurlijk ook!
We zien je graag bij Bruid & Bubbels,

Groetjes Francien & Grytje