Jouw perfecte festival bruidsjurk

Vieren jullie jullie bruiloft als een festival?

Ontdek bij ons de mooiste festival bruidsjurken. Of je nu verliefd bent op de boho-stijl, een vintage fan bent, of van het vrije gevoel van een festivalbruiloft houdt; Bruid & Bubbels in Leeuwarden helpt je om dé jurk te vinden!

Een afspraak maken voor het passen van je trouwjurk

Ben jij op zoek naar een bohemien, hippie, vintage of moderne look? Al deze jurken zijn out-going, comfortabel en hip en laten jouw persoonlijkheid stralen op jullie grote dag.

Festival trouwjurken hebbenn unieke stijlen en patronen. Van boho jurken met vloeiende silhouetten en gedetailleerd kant, tot hippie jurken met levendige kleuren en unieke patronen, en zelfs vintage jurken die inspiratie halen uit vervlogen tijden.

 

Bruid-en-Bubbels-Leeuwarden_nieuws-festival-bruidsjurk-02

Wat is een festivalbruiloft?

Een festivalbruiloft is een ongedwongen, relaxte en feestelijke bruiloft. Meer in de sfeer van een muziekfestival dan een chique party, bedoelt om jullie liefde te vieren. Het is een mix van het buitenleven, live muziek en een informele sfeer. Het kan op op een landelijke locatie, een weiland, een bos of zelfs het strand gehouden worden.

Vind jouw perfecte festivaljurk

Op een festivalbruiloft vier je vrijheid, creativiteit en expressie.

Anders zijn: kies een jurk die jouw unieke stijl uitstraalt en aansluit bij het festivalthema. Een bohemien trouwjurk, een vintage jurk of zelfs een kleurrijke jurk kunnen hierbij perfect passen.

Gemak: een festivalbruiloft vindt vaak plaats in een openlucht- of onconventionele setting. Daarom is comfort een belangrijke factor bij het kiezen van je jurk en schoenen. Kies bijvoorbeeld voor een leuk sandaaltje, blokhak of boots. Kortom een jurk waarin je je gemakkelijk kunt bewegen.

Accessoires: met accessoires kun je je look een extra dimensie geven. Accessoires zoals bloemenkransen of haarspelden met veren kunnen het nog meer festivalgevoel geven. Ook sieraden met natuurlijke elementen, zoals turkoois of hout, passen heel goed.

Natuurlijke schoonheid: bij een festivalbruiloft hoort een natuurlijke make-up-look. Ga voor een frisse, stralende huid, een subtiele lipkleur en misschien een vleugje mascara. Hou je look licht en zorgeloos te houden.

Laagjes: festivalbruiloften vinden vaak buiten plaats waar de temperaturen variëren. Zorg ervoor dat je voorbereid bent door laagjes te dragen. Een mooie omslagdoek, sjaal of vest kan zowel functioneel als modieus zijn.

Persoonlijk: een festivalbruiloft draait allemaal om expressie en persoonlijkheid. Dus of je nu kiest voor een traditionele witte bruidsjurk of een kleurrijke, versierde jurk, zorg ervoor dat het iets is dat jou vertegenwoordigt en je blij maakt.

Bruid-en-Bubbels-Leeuwarden_nieuws-festival-bruidsjurk-03
Bruid-en-Bubbels-Leeuwarden_nieuws-festival-bruidsjurk-04

Uitgebreide artikel

Op de website van Bruid & Bruidegom vind je het volledige artikel »